Marga Hesseling

Ik ben een betrokken en enthousiaste onderwijskundige, in staat om mensen te inspireren en te verbinden. Ik kom het best tot mijn recht als ik iets in gang kan zetten, als trekker van projecten waarin het ontwikkelen, herontwerpen en verbeteren van opleidingen centraal staat. In het werk streef ik altijd naar kwaliteit. Ik word enthousiast als ik zie dat er iets verandert aan dingen die niet goed zijn; als ik samen met anderen stappen zet in de richting van iets beters.

Ik heb veel ervaring op verschillende opleidingsniveaus: mbo, hbo, universitair. Het dichter bij elkaar brengen van opleiding en arbeidsmarkt is op alle niveaus mijn belangrijkste doel. Een beweging die voor mij twee kanten op werkt. Het ontwikkelen van opleidingsactiviteiten is iets dat je doet met het reguliere onderwijs, maar ook zeker in samenwerking met en voor het bedrijfsleven.