Adem Baskaya

Adem Baskaya
Telefoon: +31 (0)6-5046 7464
E-mail: a.baskaya@eduxprss.com

Ik ben een geboren netwerker die met beide benen op de grond staat. Ik ben zeer ondernemend en weet daardoor mensen gevraagd en ongevraagd met elkaar te verbinden. Ik ga altijd uit van de vraag die er vanuit de opdrachtgever is. Ik heb veel ervaring opgedaan in met name scholen op islamitische grondslag, waarbij ik met name bestuurlijke en organisatorische projecten heb uitgevoerd. Ik ben lokaal als landelijk erg actief op het gebied van onderwijs en de jeugdzorg, waarbij ik goed kan aanvoelen welke zaken gevoelig zijn en waar er met de omgeving actie op ondernomen moet worden.

Mijn kracht ligt in mijn professionaliteit en loyaliteit, planmatig werken, analytisch denkvermogen, dienstbaarheid, passie en zuiverheid en mijn hoge inzet- en doorzettingsvermogen. Ik heb een netwerk opgebouwd in verschillende sectoren zoals de bouwwereld, het onderwijs in binnen- en buitenland,  maar ook de financiële sector en natuurlijk bij maatschappelijke instellingen zoals woningbouwcorporaties, religieuze instellingen en jeugdzorginstellingen.

Ik ben erg actief op het gebied van advies en training van schoolleiders en bestuurders in het basisonderwijs en bij overheden en jeugdzorginstellingen. Daarnaast heb ik veel ervaring als het gaat om Erasmus+ projecten waarbij buitenlandse groepen in Nederland en andere landen in de Europese Unie begeleiding of training krijgen bij het schrijven en uitvoeren van een project.