Boudewijn van Velzen

Boudewijn van Velzen
Telefoon: +31 (0)6 2505 1934
E-mail: b.vanvelzen@eduxprss.com

“Meer leerlingen meer laten leren.”

Geïnspireerd door  bovenstaande motto heb ik als adviseur, trainer, ontwikkelaar en projectleider gewerkt met leerkrachten, schoolleiders, besturen en overheden in primair, voortgezet en beroepsonderwijs, zowel in Nederland als in het buitenland. Tot januari 2010 maakte ik als directeur van APS International BV deel uit van het directieteam van APS, een onderwijsadviesbureau in Utrecht.

Ik heb gewerkt in diverse nationale projectgroepen en als bestuurslid van organisaties binnen en buiten het onderwijs. Ik ben zelfstandig adviseur en trainer sinds maart 2013, voorzitter van de coöperatie Eduxprss, actief binnen het International Congress of School Effectiveness en Improvement (ICSEI), onderwijsadviseur van de stichting Vajra Holland-Nepal (Utrecht – Kathmandu, Nepal), en lid van de raad van toezicht van Hameyer System Beratung (Kiel, Duitsland). Mijn professionele belangstelling gaat uit naar beleid, bestuur en leiderschap in (school-)organisaties die hun resultaat willen verbeteren.

Over deze onderwerpen heb ik artikelen en boeken geschreven die zijn gepubliceerd in Nederland, de VS, Brazilië en Duitsland.