Boudewijn van Velzen krijgt ICSEI award of life membership

Het International Congress for School Effectiveness and Improvrement (ICSEI) heeft Boudewijn van Velzen (mede oprichter van EduXprss) beloond voor zijn jarenlange bijdrage aan de organisatie en inzet voor schoolverbetering door het toekennen van een ‘award of life membership’ op het jaarcongres van 2017.

ICSEI (www.icsei.net) is een toonaangevend netwerk van onderzoekers, beleidsmakers en professional die werken in het onderwijs in meer dan veertig landen. President van ICSEI is momenteel Andy Hargreaves.

Van Velzen, mede oprichter van EduXprss en scheidend voorzitter van EduXprss is de 4e Nederlander die deze eer ten beurt valt. Eerdere personen die deze eer kregen waren onder meer Elma Harris en Karen Seashore.

Boudewijn van Velzen’s inzet voor het onderwijs kenmerkt zich door zijn interesse, onderzoek en werk vanuit het snijvlak van goed bestuur en leiderschap, onderwijsontwikkeling en praktijkgericht onderzoek en ontwikkelingsbeleid. Boudewijn deed dit jarenlang ook vanuit zijn functie als directeur van APS International op internationaal vlak.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *